Il tempo

Käkade middag på Söder igår med barndomgängstjejerna S och P, synd att vi inte träffas oftare, får ta o göra det när jag är tillbaks! Tyvärr kommer ingen av dem kunna komma och hälsa på mig i NYC för den ena är på smällen och den andra har fullt upp med förberedelserna inför en stor föreställning som ska sättas upp, mer om bebisen o föreställningen senare i höst..Vad luriga de ser ut här, vad har de i kikaren?!


Känner mig f ö lite bitter över att jag missade roadtrippen till A i Götet, lät som S och E hade haft jättekul förutom att E ju kom på att hon är kattallergiker och fick sova i bilen.

Hur som helst.. Efter denna sömnlösa vecka ser jag fram emot att vila upp mig på landet dit vi ska imorgon, lillasyster o jag."Brunan", landet. Lillasyster o mamma för nåt år sen, på våren. Där serveras alltid champagne och snittar förstår ni.Skål och Reset. Data och Kompost.

Den här veckan har varit ok förutom att jag har lidit av typ insomnia. Hur många nätter i rad kan man sova 3-4 timmar utan att bli helt störd på dagarna?

I måndags kväll var jag hemma-hemma, detta pga att P och en kompis skulle skråla här hemma. Ja skråla med R, flera betydelser av detta eftersom kompisen är R. Skit samma. I tisdags kväll höll jag ett föredrag för en förening och i onsdags var det dags att hälsa på mamsen o pappsen igen eftersom lillasyster hade kommit hem från London. Hon hade glömt hur man sa Hej så hon sa Skål, något som var extremt kul eftersom hon själv blev så paff.

Efter den fantastiska svenne banan-tacosmiddagen så brakade helvetet löst. Internet strulade och P fick inta sin vanliga tjänst som datatekniker. Vad gör lillasyster då? Vad gör lillasyster då undrar ni. Jo, hon trycker på RESET. Say no more..
Alla fick panik och kutade runt som gnuer och letade efter pappas gamla pärm "Data och Kompost" (jo det är ordning och reda: första delen av pärmen har datapapper och längst bak hittar man instruktioner om komposten), i bakgrunden skrek Gunde "Skynda skynda" "Sju nycklar" osv, för givetvis måste man titta på Fångarna på Fortet efter tacomiddagen.

Dramat slutade lyckligt. Pappa kunde surfa efter grävmaskiner på blocket, mamma kunde jobba och lillasyster kunde fejsbooka. Puh!

 Jag och lillasyster

Nöff nöff osv

Dagen har spenderats på Skansen hör o häpna. P hade aldrig varit där! Herregu, det var dags. Jag försöker ju lära mig kameran så jag övade på djuren.

Nedan ser ni en nallebjörn, en älg med en skata på ryggen, några lemurer, två krokodiler och slutligen ett babianarsle. Det här med babianarslen... Why?!?!

   

   

 


Välkommen Dell!


Den 12 augusti kom äntligen vår kära Dell, 11.6 tum och 1300 gram. Mamma älskar dig!Jag måste säga att jag har lite dåligt samvete för Vaio, han ligger där på golvet och tittar avundsjukt på Dell som sitter här i soffan med mig. Vaio är toppen när man ska titta på film t ex, han är typ 17 tum så i det avseendet är han bättre än Dell. Dock bryter man ryggen varje gång man ska lyfta upp honom, så det har aldrig blivit så att han har fått följa med ut. Dell däremot har redan varit på Ekerö och i höst får hon åka med till NYC (på villkoret att hon sköter sig och inte strular, mammas tålamod tillåter inte sånt). Men visst är hon söt!

Tre minnen från NYC

Första bilden är från 2008, tagen från Top of the Rock, ca 250 m över marken. Ser ni den där stora rektangulära parken? Öster om den kommer jag att bo. Förhoppningsvis. Man ska inte ropa hej innan man är över Atlanten...

Har nästan inga bilder från Upper East, bara en på lillasyster när hon försöker torka bort en stor fågelskit från axeln. Den bilden är dock för tråkig för att lägga upp här, det är bara en närbild på skiten och axeln.
 
Bilden nedan är tagen 2009 på södra Manhattan nära Bowling Green om jag inte missminner mig. Mamma och lillasyster står och beundrar en brunstig och viril tjur.

Sista bilden blir en ifrån Coney Island, känt för bl a korv. Stor stand men smutsigt o grisigt. Det var dock en härlig dag, intelligent som jag är undvek jag berg o dalbanan (byggd typ 1920) och därmed slapp jag whiplashskadorna som mitt resesällskap ådrog sig.


Imse vimse

En sak som hände härom kvällen; sitter o tittar på tv i lugn o ro och ser plötsligt något svart i ögonvrån som kutar över golvet. Kan säga att det var manic panic när jag såg storleken på spindeln; tjock, svart, skräckinjagande och med typ "betar" eller huggtänder!! Det såg definitivt inte ut som en svensk spindel, funderar på om den kan ha kommit i P´s syrras väska från LA. Vi får hoppas det.. Vill inte vara med om detta här hemma igen. Kan säga att t o m P verkade rädd men han fick till slut död på den (sorry alla djurvänner men det blev så).


Och ja, det spöregnade dagen efter.


En eftermiddag i plurretImorse fixade jag ett viktigt Stim-dokument o lade det på lådan, jag känner mig riktigt stolt över mig själv även om det skulle ha gjorts för ca 4 år sedan.. Det blir m a o inga pengar för våra "hitlåtar" eftersom det är länge sedan de slutade spelas.

Hur som helst, sen överraskade jag Maria med en eftermiddag på Grands SPA, det var riktigt nice. Vi hade turen att vara ensamma på hela anläggningen, det var så lyxigt att ha poolerna o bastun helt för oss själva! Det blev ansiktsmask till avslutning, anti-age förstås eftersom Maria precis fyllt 30..

Var på SPA i lördags också och ska även åka nu på lördag, en slump att det blev så mycket denna vecka men gu så härligt, ska komma ihåg hur värt det är att ligga i plurret o bubbla!

Testing testing

1-2-1-2
Hörs det. hörs det därbak?

RSS 2.0