Bugs & bears

Igår när jag kom hem hade jag fått en lapp under dörren med regler och precautions som alla bör följa pga invasionen av BEDBUGS i NYC. Jag har nog skrivit om dem tidigare eftersom jag lider av bedbugfobi. Exponeringsterapi tror jag definitivt inte kan bota mig så jag hoppas att de håller sig borta! På lappen stod bl a att man bör ha sängen 2 inches från väggen, ha en särskild dammsugare och dammsuga jämt, slänga ut mattor osv. Herregu!

Jag är dock inte på den nivån att jag begränsar mitt liv (än) så svennarna fick komma hem till mig trots riskerna! ;) Vi ringde hem mat och drack vin, pratade, ältade, skrattade, lyssnade på musik och surfade, mycket trevligt.



Därefter hamnade vi på en sportbar, en riktig denna gång, där de inte hade mute:at TV:n. Vi insåg snart att hela baren hejjade på Chicago Bears så det var bara att försöka smälta in och hänga med; bua och jubla, göra frustrerade grimaser respektive high fives. Veva med armen och säga "Huh huh huh huh" var också viktigt. Vi googlade lite på reglerna så nu vet vi mer om touch down, yards osv. Det blev en riktig rysare men Bears vann så vi blev förstås jättelyckliga och försökte hänga med på allsången som gick så här:

Bear down, Chicago Bears, make every play clear the way to victory;
Bear down, Chicago Bears, put up a fight with a might so fearlessly.
We'll never forget the way you thrilled the nation with your T-formation.
Bear down, Chicago Bears, and let them know why you're wearing the crown.
You're the pride and joy of Illinois, Chicago Bears, bear down.


 

Det som erbjöds i baren var Bud Light, den kan jag ej rekommendera även om det ser så ut på bilden.
Det var en kul kväll, undrar vilket lag vi hejjar på nästa gång vi hamnar på en sportbar.

Ikväll har jag varit trött och hängt här i kvarteret, har köpt ett par byxor och fixat naglarna. Inte mycket att berätta om mao. Imorgon står pingis på agendan!



Little Italy, gatulopp, brunch

På lördagkvällen hade L och jag en lugn kväll i Little Italy, åt middag på en uteservering, snackade och tittade på folk. Det låter ju lugnt och fint men brevid oss hade vi en Tombola med dunkadunkamusik där utmaningen var att smälla ballonger.. Festivalen som jag skrev om förra veckan pågick alltså fortfarande.

 

På söndagmorgonen möttes vi upp på 5e avenyn för att heja på F som sprang ett 20-gatorslopp. Typ 4 och en halv minut tog det för karln, sjukt!







Sen promenerade vi igenom parken upp till Upper West och för varje kvarter blev vi hungrigare och hungrigare och gnälligare och gnälligare. Inget brunchställe dög för nån ville ha bås att sitta i, nån måste absolut ha pannkakor, nån ville ha kött, nån var kissnödig, nån försvann, nån var sen och nån skulle stå i ett hörn och twittra. Tillslut lyckades vi samla alla sju och hitta ett brunchställe med fantastisk mat! Alla fick vad de ville och stämningen var på topp!





På eftermiddagen var jag nere på Macy's en sväng. Inga kavajer passar mig för jag har tydligen dvärgarmar. Gick förbi Times Square på vägen uppåt, fick ställa upp och ta massa kort på turister (med deras kameror alltså).

Ikväll har jag hör och häpna lagat mat igen! Två gånger på tre veckor, det är inte dåligt! Vi pratade om det idag på brunchen, vi var överens om att en gång i månaden är minimum/lagom.


Deutchland!

Andra inlägget jag skriver idag, detta tillägnas Tyskland.

Idag när jag skulle ut och sätta mig på Met's trappa och glo på folk (ni som har kollat på Gossip Girl; jag satt givetvis högst upp) så upptäckte jag att hela gatan var avspärrad och sen kom världens längsta parad. Det var någon typ av Tyskt-Amerikanskt firande, det kom tyska poliser, musiker, brandmän, pensionärer, skönhetsdrottningar, kindergarden, handikappade, golfspelare, hattprydda herrar, you name it! Fullt ös! Paraden pågick i över två timmar hörde jag från baksidan av the Met dit jag hade förflyttat mig efter ett tag.



   







När jag haltade hem (jag har i tre dagar lidit av blåsor, skavsår mm på fötterna) så hade de slagit upp massa stånd och tält på min gata, firandet fortsatte där med marknad! Det var jättetrevligt allting förutom att det luktade surkål i hela kvarteret.

 

 




Just got paid - Friday night

Kommer ni ihåg hiten med N'Sync?

Igår tog M med mig till Pete´s, har varit öppen ända sedan 1864 utan uppehåll, jo den var gömd innanför en blomsteraffär under förbudstiden. Träffade M´s äkta make och några kompisar till dem.





Efter det träffade jag svennarna och käkade middag på Barmarché i Nolita. Därefter hamnade vi på något skumt ställe som jag fick dåliga vibbar av så jag drog hem. Fick sedan bekräftat att min intuition stämde.

Dagens outfit

Gjorde ärenden på stan igen och sprang otippat på ett TJ Maxx nästan uppe i Harlem! Det blev lite shopping förstås. Sen tåget ner till 54e, fixade några grejer. Väl hemma svidade jag om till finare middagskläder. Egentligen var det mina sovkläder. Så här såg jag ut när jag gick upp till McDonken för att handla mat:


OBS. Kläderna på bilden har ingenting med TJ Maxx att göra!

I riktiga bloggar har de ju "dagens outfit", så jag får ju hänga på!

L kom förbi och vi gick ut och tog en efterrätt och en cola (då hade jag bytt om igen!!) , försökte ta kort men kameran strular.. Ska ladda den ikväll, förhoppningsvis är det inget allvarligt fel för då måste jag åka raka vägen ner till B&H och köpa en ny! L och jag satt här en stund och zappade bland mina 160 kanaler medan hon tankade över SATC-serien.

Imorgon ska det tydligen bli 90 grader här, dvs 32,2 celsius. Sweet!


Vardag i NYC

Igår (tisdags) skulle jag möta upp systrarna Silvie på Bowery. Dock uppstod vissa missförstånd vilket gjorde att jag hamnade på ett väldigt skumt typ hostal; anledningen till det var att jag var tvungen att komma åt internet för att försöka få tag på systrarna (min mobil är värd 27 dollar och har inte sådana moderniteter). Tänk er den sunkigaste cafeteria ni kan nånsin tänka er, en snubbe som blödde från huvudet och torkade med toapapper, två snubbar som satt och spelade schack. Lite längre in i rummet fanns den smutsigaste dator jag någonsin har sett, men jag kom åt facebook iaf. Gubbarna var trevliga också. Tyvärr tog jag inget foto av allt detta, det var liksom inte läge att ta upp min dyrbara kamera.

Varning för detta hostal! http://www.whitehousehotelofny.com/ På denna sida ser det ut som att det är ok men det är det inte!

Sen tog vi iaf ett par glas vin på murriga Bowery Hotel. Vi såg Peggy från Mad Men.

 

Idag på eftermiddagen har kollegorna och jag "kutat" runt på stan och gjort ärenden. Det har varit sjukt varmt och soligt så alla var superslöa och gick myrsteg. Love it! Nedan jag i Elaine-kläder.




Dagen avslutades med att vi bytte till finare skor och tog en drink på Peninsula Hotels rooftop, det var trevligt. Det blev kyckling quesadillas sen också, big surprise, det är vad jag äter varje dag.



    



Kom upp till 86e vid åttatiden och gick lite i affärer. Precis när jag gick ner på min gata så började det plötsligt att spöregna, det var så härligt i denna 30-graders värme att jag var tvungen att stanna kvar utanför porten med ansiktet vänt mot himlen tills jag var dyblöt. Nu ska jag snart titta på säsongspremiären av Cougar Town.



Lagesrapport

Jag lever, var ute igar och sen funkade inte internet, darav daligt med bloggande. Kanske hinner jag skriva lite ikvall om ni har tur.

Inte en skruv lös

Idag har jag massor med tid för att blogga men tyvärr så har jag inget att blogga om, det är ju så bloggekvationen är. Jobbat, hängt en stund i parken, städat golvet med Swiffer Sweeper, diskat (allt porslin var slut), källsorterat sopor, ja ni märker ju att jag inte har mycket att komma med! Men det är skönt med en hemmakväll, imorgon ska jag ner på stan igen.

Titta vad alla är hurtiga i Central Park, man kan tro att det är ett lopp som pågår men de är vanliga motionärer!





Har satt ihop det här skåpet idag, det blev rangligt men det gick! Inga skruvar saknades heller!


Nu börjar "Dancing with the stars", dvs svenska Let's dance. David Hasselhoff är tydligen med. Baby ifrån Dirty Dancing har opererat sig så mycket att man inte ser att det är hon.

Har ni sett "Låt den rätte komma in"? Den har som ni kanske vet blivit omgjord Hollywood-style nu och trailern går på TV hela tiden, jätteläbbig. "Let me in" är det amerikanska namnet.



Vi hörs imorrn hörni!

Söndag med sjöutsikt

Dagen startade kl 11 då jag vaknade efter typ 11 timmars sömn, riktigt härligt. Gick till parken och solade lite, tog sen en prommis runt Jackie Kennedy's reservoir. Helt rund, rikt fågelliv och mycket grönska, nästan precis som Råstasjön i Solna faktiskt. NOT! En liite annorlunda skyline.



På eftermiddagen åkte jag ner till Soho och kollade lite i affärer, gick förbi gamla bubblan på Elizabeth Street. Nu var det virkade chassit (kommer ni ihåg? liten bild nedan) borta och istället höll de på att gipsa in bilen. Ser fram emot att se det färdiga resultatet, fortsättning följer förhoppningsvis i veckan.

  



I little Italy pågick en festival till något helgons ära, vilket får ni googla upp själva. Det var riktigt härlig stämning med musik, mat, folk, dans, shopping osv osv. Alla medlemmarna i familjen Sopranos var där, likaså alla från familjen Corleone.







På Grand Street blev jag bjuden på hemmalagad middag av L, det var precis vad jag behövde efter alla dessa fajitas och burritos! Vi kollade på valvakan också, ingen hit.


Turistbilder

Idag var verkligen en vilodag (förutom tvätt o ett ärende till kontoret) fram till 17-tiden då jag gick ner på stan. Här får ni en bildkavalkad:

 
 


Träffade svennarna nere i Bryant Park där vi lyssnade på Brooklyns filharmoniker, efter det gick vi och satte oss på en sportbar och käkade pommes. Samtalsämnen vi berörde var bl a lönnfeta basebollspelare, bordsskick, mustaschvaxning på 4-åringar, vår brist på vitaminer de senaste veckorna mm.



Vi diskuterade även mina problem med fjärrkontrollerna till TV:n och boxen. Man måste lixom stänga av TV:n för att sätta på den men det är ingen som tror på mig! Det finns en knapp på vilken det står On/Off och en som det står Power på och tusentals andra knappar på en och samma fjärra. Den andra fjärran ska man helst inte röra har jag märkt, då får man bara in en kanal. Det går inte att förklara men jag vet fortfarade egentligen inte hur man gör för att få bild, jag måste testa mig fram varje gång. Igår kväll hade jag riktigt stora problem, då gick det så långt som att jag tog av batteriluckan och snurrade på batterierna.

 

Donald Trump vill tydligen ha julbelysning året runt på terasserna på sin skrapa.

Nu ska jag lägga mig o kolla på SNL.


Friday-Myse

Igår hade jag denna kreation som jag fick komplimanger för från både det ena och det andra hållet. Jag förklarade att det är ett mycket berömt svenskt märke. JAG VET att jag inte skulle köpa nåt på HM men det bara blev så!
Till och från jobbet är det alltid flipflops (men jag byter skor innan jag rundar hörnet) som gäller. Hur är det därhemma, går ni också i flipflops fortfarande? :P På väg hem uppvaktade jag mig själv genom att köpa vin, choklad och blommor och sen städade jag, dock ej med Bissell.

 

På kvällen kom L, K och E hit och vi beställde hämtmat; fajitas och burritos och hamburgare och pommes och hela köret. Jag märker att jag är hungrig nu när jag tänker på det.. Körde Spotify och drack vin och gick sedan ut på Wickers, mitt kvartershak på 83e/3e. De firade någon form av jubileum så det var fullt ös.


L i väntan på maten.


Jag, L och E.





Efter regn kommer jazz

Regnet upphörde rätt snabbt. K och jag tog våra flipflops och möttes vid T-banan och åkte ner till Union Sq, gick därifrån till restaurangen. L har äntligen skaffat mobilnummer så saker och ting gick rätt smidigt trots förseningar. Gick förbi den vackra triumfbågen men kunde dock inte zooma ut med kameran och orkade inte backa.





Det blev mat och vin och mjukjazz med svennegänget, mycket trevligt men K och jag var duktiga och drog hem vid 10. Imorgon har vi viktiga grejer att fixa med, jag har t o m strykt en klänning (på leksaksstrykbrädan).

Vi hörs i helgen, förhoppningsvis kan jag visa lite roligare bilder då!

Tornado?

När jag gick hem från jobbet kände jag att det var regn i luften och det går inte att förklara hur det öser ner nu!! Man skulle kunna åka en sån där badring ner för min gata! Det blixtrar o åskar och på TV stoppar de då och då programmen för att utfärda tornadovarning! Hoppas verkligen att jag kommer ut ikväll...


Mode och makaroner

Dagen har gått i mode-tema. Jag satte på mig min nya 8-dollarströja och åkte till Fashion Week-platsen vid Lincoln Center.



Det var kul, massor med freakiga människor. Sofi Fahrman var förstås där och hon var min "utsände" så vill ni se mer av modet, kolla in: http://blogg.aftonbladet.se/22226





Efteråt gick M och jag och åt Macaroni and Cheese på Mc Gee's, det gamla stället som var David Lettermans favorithak. Jag tog ingen bild på maten för den såg inte så aptitlig ut men den var dock mkt god!

Ska försöka sova tidigt idag, hörs imorgon, då blir det jazz!


Köttbullar och manikyr

Dagen började som den började men sen kom vi iaf till Ikea på eftermiddagen. Vinglas och glasskåp inhandlades, mao blev det spännande att kuska hem sen på Brooklyns och Manhattans superhåliga och guppiga gator. Det skramlade men gick bra.







Efter lite meck i slutet av dagen så lyxade jag till det med en manikyr. Den kinesiska damen och jag hade vissa kommunikationsproblem och när hon skulle visa mig prislistan så höll hon den upp och ner medan hon pekade och babblade.. Jag fick iaf fina naglar, så jag har absolut inget att klaga på.

När jag kom ut ur salongen var det ett jäkla ståhej på andra sidan gatan med paparazzis och poliser och precis när jag gick över gatan kom Tony Blair ut ur en bil. Har tyvärr inget bildbevis men varför skulle man ljuga om en sån tråkig kändisspotting?





Moon-walk och hjärt-event

Imorse gjorde vi ett besök hos grannarna i kontorskomplexet vilka bjöd oss på ett besök på en 8000-dollars "skakmaskin", dvs en bättre version av såna där plattor man står på och kör knäböj osv för att bygga muskler o bränna kalorier. Det var kul, jag tror det är en träningsform som passar mig. De hade dessutom en anti-gravity treadmill, moon walk alltså!



Kvällen har tillbringats på ett möte med medlemmarna i American Heart Association´s Young Professionals, en intressant upplevelse. Tyvärr kunde jag ju inte knäppa bilder men tänk er ett gigantiskt styrelserum med 40 fåtöljer högt upp i en skyskrapa på 42a/Lexington. Det åskade och blixtrade utanför fönstren f ö. Hur som helst, först var det mingel och vin, sen fortsatte vi att dricka vin och diskuterade planerna inför föreningens höstfest i oktober.. Men de gör faktiskt annat än dricker vin! Framför allt utbildar de folk i hur man i förebyggande syfte kan undvika hjärtsjukdomar och stroke.


 



Imorgon kommer att bli en rolig dag, först o främst: jag ska ha jeans på mig, gött va!? Vi har hyrt bil o ska till Ikea o fixa några grejer + äta köttbullar. Wasa knäckebröd och Annas pepparkakor osv finns i min lilla lokala supermarket så det går ingen nöd på mig i den bemärkelsen.

 

OBS. Om ni missade förra inlägget om min nya bästis Bissell, gå tillbaks o läs!


Om jag vore dammsugarförsäljare...

...så vet jag precis vilken modell jag skulle vilja sälja. Bissell Cleanview Maximum Power 12 Deluxe är fantastisk go vänner. Den är behändig, tyst, lätt, stark och har en riktigt fräsig design! Ser ni att den har lampa också! Bissel Cleanview Maximum Power 12 Deluxe är som en vän i nöden, som en robot som hjälper dig när smutsen hopar sig. Den är helt enkelt allt man kan önska sig av en städhjälp och vän!





Skämt åsido, sanningen måste fram. Bissell suger inte alls, den är äcklig, den är gigantisk, den brummar i 200 decibel, den väger 50 kg, den når definitivt inte in i några hörn, den tar upp en hel garderob dvs 50% av garderobsutrymmena i lägenheten, den stinker och den är så ful att man får ont i ögonen.

Ställde en fullt utfälld strykbräda brevid för att ni skulle se sizen på monstret:






Uppmärksamma läsare ser att det är en leksaksstrykbräda (den som inredde lägenheten köpte fel, den kom med ett trästrykjärn också).


El fin de semana

Helgen har bjudit på sol, regn, vila, fest, god mat mm. När nedan ser ni ett sammandrag. Start lördag morgon, det var förstås minnesceremonier överallt, nedan brandmän på Madison Ave.




Följande två bilder är från Central Park, det var en superhärlig dag! Tänk er 30 graders värme, familjer som har picnic, gamlingar som spelar baseboll, kärlekspar som ror i sjön, jazzband som spelar live, en gospelkör som öser på i ett annat hörn av parken, skateboardkillar, 80-åringar på joggingtur, hundar, hästar, ankor - Underbart! Och allt 5 min från min lägenhet!

 




Lördagkvällen bjöd på en blinddate med L och E som jag har raggat upp på internet (de hade heller aldrig träffats), L hade även bjudit med ett par andra trevliga svennar. Middag och drinkar på Jo's i Soho, därefter vin i en lägenhet Little Italy och sen ett par öl på några pubar. I lägenheten träffade jag en liten vovve (synd att bilden är så dålig men ni kanske skymtar henne). På Elizabeth Street står en vw bubbla med ett helvirkat "fodral", snyggt!

  






Idag när jag skulle ta tunnelbanan ner till Lower Manhattan upptäckte jag att hela 3e Avenyn var avspärrad för biltrafik och där pågick en stor folkfest med allt möjligt att köpa o göra! På eftermiddagen tog jag mig dock ner till Bleecker, det blev lite shopping. På Urban Outfitters kör man svenskt för tillfället. Vid 19 träffade jag K på Ciaobella här i närheten och åt en fantastisk söndagsmiddag. Nu ligger jag o kollar på MTV Music Awards som äger rum i LA, TYPISKT, det brukar alltid vara i NYC. Nu är det Justin T, ha det!

    


Chokladhund och indianhövding

Idag har K, M, Hershey och jag tagit en aw på en uteservering i mitt kvarter. Jag funderade lite över den bruna labradorvalpens namn, men sen kom jag att tänka på min chokladkaka och polletten trillade ner!

  





Ohaha, känner ni igen indianhövdingen nedan? Jo jag tror det var han som medverkade i ett Seinfeldavsnitt för några år sedan, han hade sina 15 minuter i rampljuset men nu är han verkligen en föredetting, stackarn. Står inlåst framför ett sunkigt townhouse på en liten bakgata. Tjejen brevid heter Farah, jag hängde lite med henne o hennes kille Jesse på mitt kvartershak tidigare ikväll, mycket trevligt. Men när de och deras vänner började mala på kring ämnet fetma skyllde jag på jetlag och drog hem.

 


Imorgon är det sovmorgon, ska bli riktigt härligt! Hershey ska till Central Park innan 9 för då får hundar vara lösa där, men jag tackade nej till den playdaten eftersom det är på tok för tidigt.


Likheten mellan Manhattan och Kista Centrum

Kylan har svept in över Manhattan. Igår sa de att det var sista dagen för i år det var över 85 grader (typ 30) och idag var det betydligt svalare så nu gäller det att shoppa kläder. Det finns alltid en ursäkt att shoppa.

Idag jobbade jag ända till 18, det var en bra dag så det var bara att köra på. Det är tur att affärerna är öppna till minst 21 här, om ni vill ha lite New York-känsla kan ni åka till Kista C, det är lite samma sak. NOT!
Var nere vid Union Square en sväng, det hände inget särskilt. Skulle fota lite grejer i bakgrunden, men det var bara mitt stora huvud som fick plats i bild. (nu önskar man att man kunde bildbehandling..) Ser att jag är rätt svettig, så ni förstår att det inte är svinkallt direkt.

     

Mitt på Madison Square satt det ett gäng asiater och mediterade. De satt så där blixtstilla hur länge som helst och hur vet jag det, jo jag såg dem även på väg tillbaka efter jag hade gått fel (på en mörk bakgata, sorry mamma) och fått vända. Har varken nån karta eller tunnelbanekarta men med mitt fantastiska lokalsinne går det oftast finfint!


Man tager vad man haver - Sussies delikatess

På riktiga bloggar brukar de lägga upp bilder på vad de äter, ofta fina fräscha rätter som är presenterade och fotade på ett smakfullt sätt. Jag ska ju inte vara sämre så här får ni se min middag. Det var nämligen så här att jag hade gammal kokt pasta i kylen men när jag skulle värma den så kom jag på att jag inte har nån mikro så det blev till att steka. I pannan åkte även lite påläggsskinka och slutligen piffade jag till det med några tomater. Voila!




Rubriken till detta inlägg kommer f ö från skolbespisningen i mellanstadiet då de på fredagar slängde ihop gamla rester och kallade "rätten" för Sussies delikatess. Vem av mattanterna som var Sussie, det fick vi aldrig veta. Men vi undrar än idag.


Jag kan inte fatta att det inte är smör!

Här ser ni en skymt av min frulle. Gu så intressant! Riktigt dålig skärpa också, tummen upp!




Har blivit ombedd av S att skriva om precis allt jag gör och var jag är, det kan ni tyvärr glömma men en liten resumé av eftermiddagen kan jag väl bjussa på. Var på HM idag, aja baja - men jag köpte inget, jag lovar! Sen åkte jag ner till 59nde och strosade lite på den fiiina delen av femte avenyn. Där gick jag på ett galler i gatan (igen) så kjolen flög upp till armhålorna (igen), att man aldrig lär sig? Skumma människor träffar man kan jag säga, tyvärr har jag inte lyckats få nån på bild. Kom hem nu vid 21, helt slut.


            
Trump Tower                                             Solrosförsäljning


Snacka om att det är lätt att roa sig på egen hand i denna stad! Nu framöver ska jag dock vara lite mer social och inte bara hänga med kollegerna. I helgen ska jag träffa några svenska tjejer och kanske festa till det med en coca cola eller två.





Jobb + promenad

Har jobbat idag och sen gått en promenad i närområdet. Inget spektakulärt m a o förutom att jag är i NEW YORK CITY!! Kom nu ihåg kära (tre) läsare att jag inte behandlar mina bilder på något sätt, jag kämpar bara på med fotograferingen. Nedan de jag vågar visa.


   






Apt





Soffan blir till säng, jag sov helt ok inatt. Bilden är tagen igår, jag kommer givetvis inte att fälla ihop soffan varenda dag.. Sov helt utan ac inatt, kollegorna tycker jag är galen eftersom det är så varmt. Men jag gillar det!



Idag invigde jag köket genom att laga pasta på gasspisen. Jag kan säga att jag är lite skraj när det gäller gas, jag glömmer aldrig den gången då A, A och jag startade en mindre eldsvåda i lägenheten i Malaga. Kan tillägga att alla tre kutade ut ur köket i sån panik att vi typ fastnade i dörröppningen, rädda sig den som kan liksom!
Idag verkar det dock ha gått bra.


ARN-EWR

Resan började hyfsat, fick sitta brevid en normalbyggd människa, kors i taket! Brukar ju alltid sitta brevid sumobrottare annars. Det som störde mig var att Pär Nuder tydligen förföljer mig, det är andra gången han åker samma flyg som jag till Newark! Vad vill karln? Ett annat störningsmoment var att jag lyckades pricka in VM i bebisskrik.

Väl på marken så hände det jag hade fasat för: jag råkade ut för de amerikanska tulltjänstemännens fradgatuggande käftar.  De var på hugget och på extra dåligt humör vilket ledde till att jag blev inskickad i ett förhörsrum där jag blev grillad! MYCKET obehagligt. Skaffa ett liv säger jag bara.

Nu är jag här iaf, men jag antar att jag har den federala byrån i hälarna så det gäller att hålla sig på mattan.

Har tagit några bilder idag, bl a på lägenheten (tack P för att du packade ner vidvinkelobjektivet) och på området men dem får ni se en annan dag. Måste däcka nu! <3


RSS 2.0