Stockholmshelg

Full rulle i helgen, här kommer en snabbrepris. 

After work och middag på Söder.


Lite shopping på NK, men jobbigt med trängseln. Denna man var den skyldige:Den årliga lång-brunchen hos P på Skeppargatan. Förra året varade den mellan kl 14 och 02, men denna gång var jag tvungen att gå vid 20.
Hem till två av våra bästa vänner och nya grannar! Ett glas vin bland banankartonger och mjukisbrallor.


Söndagsbrunch och fika med några av barndomsvännerna. Efter tre timmar gick vi vidare till nästa café och pratade vidare.


Hann poppa in på julmarknaden i Marabouparkens konstsalong.


Strandpromenaden nedanför vårt hus. Förra gången jag gick här var det sommar, folk på bryggan och fullt med båtar.


PepparkaksbakVi kör på

Efter önskemål fortsätter jag att uppdatera bloggen, dock lite mer sporadiskt.

Veckan har bestått av lite vardagliga saker, bland annat följande.

Snöig utsikt från kontoret:


Shopping på herravd.


Julpynt:


Middag på stan:


Sjukdom och horisontalläge:Jag mår dock redan bättre (trots att jag inte har tagit Tylenol!) så jag hoppas på roligheter i helgen!

Sista natten med gänget

Mina (fd :() grannar S och E ordnade en fantastisk fest i sin lägenhet. Kvällen avslutades förstås på Brandy's.
Saknar er redan, men vi ses ju igen! Ert fina kort står på mitt sängbord.


Hipster för en kväll

M tog med mig till sina hoods i Brooklyn. Först en titt på hennes mysiga lägenhet och en träff med kissen Alice.
Efter det lite fönstershopping varpå vi mötte upp K och åt middag på Sea Thai Restaurant.Vi gick förbi en reggaebar med sand på golvet, exotiska drinkar och... glögg! Williamsburg har blivit alltför poppis bland svenskar!


Gick vidare och tog ett glas vin på Old Rooster, sedan tåget tillbax till Manhattan, en fantastisk kväll men skönt att vara i säng tidigt!

Tänt var det här!

Idag efter en kort shoppingtur skulle vi gå och titta på 'Rockefeller Center Christmas Tree Lighting Ceremony', en väldigt stor händelse här i NYC. Tyvärr var det galet mycket folk, avspärrningar, poliser och trängsel. Vi kunde inte se ett enda barr ens, så vi gav upp och gick och käkade middag på en mysig italiensk. Efteråt skulle de andra på bio men jag valde att fortsätta shoppa. När jag gick upp för 5e så kände jag att nåt var på g, men KEEP MOVING, KEEP MOVING skrek typ den lilla skrikiga svarta tjejen från Police Academy. Jag tog då ett varv runt kvarteret och kom tillbaks samma väg som tidigare och då hade poliserna givit upp till min stora belåtenhet!Efter 20 min i trängseln utbröt panik och jag höll på att bli mosad, tappa kläderna, bli av med väskan osv, vem dyker då upp? Jo Gene, dörrmannen på jobbet!! Vad är oddsen? Med hans 195 cm och 150 kg var det en lätt match att ta sig ut. Gene jobbar tydligen volontärt som nån slags kvasi-polis.

Gene tog sitt jobb på allvar, gav folk instruktioner med en barsk röst "Keep moving south, keep moving south!"
Han pekade dock norrut.

Hur som helst så klarade jag livhanken, det enda som försvann var linsskyddet men det får det vara värt!

Avtackning på TF

På måndageftermiddagen mötte jag upp tjejerna och gick på julmarknad på Union Square, drack gluwine (eller nåt liknande) och tittade på grejer.
Sen bar det av till Tortilla Flats, mat och bingo. Jag blev dessutom tvingad att delta i en ölhävartävling pga att det var min sista gång på TF. Jag vann dock inte, hann väl dricka ca en halv deciliter innan tävlingen var avgjord. Hade det varit en T-shirt som stod på spel hade jag nog kämpat men vinsten denna gång var bara en bricka tequila.

På TF är det "julpyntat" året runt.S skrålade till Robbie Williams.

RSS 2.0