Alternativa dryckesserveringssätt

Det är full rulle här förstår ni, det är därför det blir dåligt med bloggande!
Igår var vi på Broadway och såg Phantom of the Opera, helt fantastisk. P lyckades fixa superbra biljetter på 5e raden, man fick nästan den fallande kristallkronan i skallen.



Ikväll var vi och käkade på Max Brenners berömda chokladfabrik och hör och häpna: vi åt ingen choklad! Vi åt Mac & cheese till middag men sen efter att vi länge hade suttit och läst igenom dessertmenyn och bestämt oss för en så var den givetvis slut. Då upptäckte vi att klockan var mycket, vi hade en timme på oss att shoppa kappa, rock, sneakers, converse och en present innan vi skulle träffa svenskarna. På shoppingrundan kammade vi hem NOLL.



Vi hämtade de typ tio svenskarna på Jacques nere i Soho. Där serverade de vin och drinkar på nappflaska. Nedan en nappflaska Chardonnay och en med Johnny Walker o Cola.



Vi vandrade 10-20 (30? 40?) kvarter i högklackat och plötsligt styrdes vi ner i en källare, genom en korridor, över en mörk innegård, uppför en trappa, förbi en vakt och genom en dörr. Där inne fick vi uppleva känslan av förbudstiden, gammal murrig stil med mörkt trä och sammet och vinet och drinkarna serverades i kaffekoppar. Ölflaskorna i bruna papperspåsar.
Inga bilder ifrån detta ställe eftersom det är så "hemligt". Om jag inte missminner mig så var dock en av mina trogna läsare där förra året, stämmer det?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0